کارگاه تدوین فارماکوپه بیمارستانی قطب دارویی غرب کشور

کارگاه آموزشی تدوین فارماکوپه بیمارستانی با هدف آموزش راههای فعال سازی کمیته های دارو درمان بیمارستانی، تدوین و به روز رسانی فهرست داروهای بیمارستان (فارماکوپه دارویی ) ، سیاستگزاری و مدیریت تهیه و تدارک و نحوه مصرف دارو ها و تجهیزات مصرفی در بیمارستان و ... توسط معاونت غذا و دارو برگزارگردید.

لزوم تامین کلیه داروهای مصرفی بیماران بستری در بیمارستانهای دولتی بر اساس طرح تحول نظام سلامت و همچنین بالا بودن سهم حوزه دارو و تجهیزات مصرفی از حدود یک سوم تا پنجاه درصد کل هزینه های بیمارستانی موجب گردیده است تا ضرورت ساماندهی و مدیریت امور دارویی و تجهیزات پزشکی در بیمارستان بیش از پیش احساس شود.

کارگاه آموزشی تدوین فارماکوپه بیمارستانی با هدف آموزش راههای فعال سازی کمیته های دارو درمان بیمارستانی، تدوین و به روز رسانی فهرست داروهای بیمارستان (فارماکوپه دارویی ) ، سیاستگزاری و مدیریت تهیه و تدارک و نحوه مصرف دارو ها و تجهیزات مصرفی در بیمارستان و ... توسط معاونت غذا و دارو در روز پنج شنبه 24 مهر ماه در سالن مجتمع فرهنگی بوستان دانشگاه برگزارگردید.

این کارگاه با حضور  جناب آقای مهندس عسکری معاون محترم مدیر کل ارزیابی عملکرد ، پاسخگویی به شکایات و امور استانهای سازمان غذا و دارو ، آقای دکتر رستگار پناه  متخصص داروسازی بالینی و عضو محترم هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ، آقای دکتر بارانی مدیر محترم نظارت بر امور دارو و مواد مخدر معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران ، معاونین و مدیران محترم استانهای قطب دارویی غرب کشور (ایلام، همدان، لرستان، کردستان و کرمانشاه) و همچنین روسا ، مسئولین فنی و دبیران کمیته های دارو و درمان و تجهیزات پزشکی بیمارستانهای قطب هفتم و مسئولین محترم شبکه های بهداشت و درمان استان کرمانشاه برگزار گردید.

مشاهده تصاویر کارگاه :

کارگاه فرمولری 3