ایجاد معاونت غذا و دارو در شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلام آباد غرب

ایجاد معاونت غذا و دارو در شبکه بهداشت و درمان شهرستان  اسلام آباد غرب
با توجه به نقش پررنگ فعالیتهای حوزه معاونت غذا و دارو در سلامت آحاد جامعه و اجرای موفق طرح تحول سلامت به خصوص در زمینه ی تهیه ی دارو و تجهیزات پزشکی در بیمارستان ها، پیشنهاد ایجاد معاونت غذا و دارو در کلیه ی شبکه های بهداشت و درمان سطح استان کرمانشاه با موافقت ریاست محترم دانشگاه در حال اجراست.

دکتر محمدی معاون غذا و داروی دانشگاه به همراه مدیران و روسای ادارات معاونت غذا و دارو  در روز چهار شنبه 17 بهمن ماه با حضور دردفتر ریاست محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلام آباد در جلسه بررسی شرح وظایف و فعالیتهای حوزه معاونت غذا و دارو در سطح شهرستان  شرکت کردند.

در این جلسه که با حضور ریاست محترم  شبکه ، ریاست محترم بیمارستان و جمعی از پرسنل شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان امام خمینی (ره) اسلام آباد تشکیل گردید، سرکار خانم بدریه سحرگاهی به عنوان معاون غذا و داروی شبکه معرفی گردیدند.

مدیران و روسای ادرات معاونت غذا و دارو همچنین از داروخانه و انبار دارویی بیمارستان امام خمینی (ره) بازدید و روند ارائه خدمات دارویی در این مرکز را مورد ارزیابی قرار دادند.