بازدید ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از معاونت غذا و دارو

در بازدید جناب آقای دکتر کریم ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه از معاونت غذا و دارو، گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته و اقدامات و برنامه های آتی این معاونت، توسط دکتر محمدی معاون غذا و دارو ارائه گردید.

در این بازدید که در تاریخ 8 اردیبهشت ماه صورت گرفت ، ریاست دانشگاه بر لزوم برون سپاری برخی فعالیتهای معاونت غذا و دارو تأکید نموده و از زحمات پرسنل تقدیر کردند. در ادامه، مدیران و مسئولان معاونت غذا و دارو، ضمن برشمردن مشکلات و موانع موجود در مسیر ارتقای معاونت از ریاست محترم دانشگاه تقاضای برخی اقدامات مرتبط را داشتند که با نظر مساعد ریاست دانشگاه موارد مذکور جهت بررسی و اقدامات لازم جمع بندی گردید.اهم مباحث مطروحه شامل جذب داروساز در معاونت، تشکیل معاونتهای غذا و دارو در شبکه ها، راه اندازی آزمایشگاه دارو، برچسب زنی مواد غذایی، بررسی وضعیت تجهیزات پزشکی بیمارستانها، ایجاد سیستم نرم افزاری جهت فعالیتهای معاونت، خرید نیمه متمرکز و بازدید از اماکن عرضه کالاهای سلامت محور بودند.