برگزاری نخستین جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور در سال94

در این جلسه که با حضور مسئولان استانی نهادهای مرتبط برگزار گردید، دستگاههای کاشف نسبت به ارائه ی گزارش عملکرد در خصوص مکشوفات قاچاق گزارش خود را اعلام نمودند.

اولین جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور در سال 94  روز یکشنبه مورخ 13 اردیبهشت ماه در سالن بوستان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد. از مصوبات این جلسه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

اقدامات لازم از سوی نهادهای ناظر در مورد بازرسی های منظم از واحدهای ذیربط صورت پذیرد.

با توجه به مشکلات حاصل از عرضه مکملهای ورزشی غیرمجاز مقرر شد تفاهم نامه ای بین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و سازمان ورزش و جوانان و ارگانهای مرتبط جهت آموزش و بازدید از باشگاههای بدنسازی و مربیان آنها منعقد گردد.

همچنین در این نشست اتحادیه مرتبط با عرضه گیاهان دارویی موظف شد نسبت به برنامه ریزی جهت آموزش عرضه کنندگان گیاهان دارویی اقدام نموده و از طرف کارشناسان معاونت غذا و دارو آموزشهای لازم به متصدیان مذکور ارائه گردد.