کشف وضبط چهل هزار قلم کالای سلامت محور غیر مجاز در سه ماهه اول سال 94

کشف وضبط چهل هزار قلم کالای  سلامت محور غیر مجاز در سه ماهه اول سال 94
بازرسان ویِژه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سه ماهه نخست سال جاری حدود چهل هزار قلم کالای غیر سلامت محور مجاز کشف و ضبط کردند.

فرشاد رشیدی کارشناس بازرسی ویژه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گفت: این واحد در سه ماهه اول سال 94 حدود 100 مورد بازرسی ویژه از عطاری ها، مکمل فروشی ها، کلینیک های  mmt و آرایشگاه های زنانه و بیش از 130 مورد بازرسی مشترک با اداره بازرسی نظارت بر اصناف و اتحادیه عطاری ها به منظور بررسی وضعیت پروانه کسب داشته است.

وی افزود میزان کشفیات ما در سه ماهه اول سال جاری نسبت به زمان مشابه سال قبل 9 برابر افزایش داشته است.

وی ارزش ریالی کالاهای مکشوفه را 1/562/964/000 ریال اعلام کرد و گفت: این رقم نیز نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

وی اظهار کرد: اقلام به دست آمده همگی پس از انجام مراحل قانونی باحضور نمایندگان ارگان های ذی ربط معدوم شدند.