دکتر امید عبدی به عنوان سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه انتخاب شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه طی ابلاغی دکتر امید عبدی را به عنوان سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه انتخاب نمود.

دکتر عبدی که دارای مدرک تحصیلی دکترای حرفه ای داروسازی از دانشگاه اصفهان و مدرک MBA مراقبت های دارویی از دانشگاه تهران است در فاصله سال های 1376 و 1384 به عنوان مدیر غذا و داروی دانشگاه فعالیت نموده است.

وی از سال 1385 تا 1393 به عنوان مسئول بخش مراقبت های دارویی بیمارستان امام رضا (ع)  و در فاصله سالهای 1385 تا 1387 به عنوان مسئول داروخانه الگوآموزشی دانشکده داروسازی خدمت کرده است.

وی از سال 1378 تاکنون به عنوان عضو هیأت مدیره انجمن داروسازان ایران ، از سال 1390 تاکنون به عنوان رئیس انجمن داروسازی استان کرمانشاه و  نیز عضو مجمع خیرین سلامت فعالیت کرده و از سال 1393 نیز مدیر دارو و مواد مخدر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بوده است.

گفتنیست این مسئولیت پیش تر بر عهده دکتر قباد محمدی بوده است.

۲۰ آبان ۱۳۹۴ ۰۸:۴۱