آیین تکریم و معارفه معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد

دکتر امید عبدی به عنوان معاون جدید غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه معرفی و از خدمات شایسته دکتر قباد محمدی در طول تصدی این مسئولیت قدردانی شد.

دکتر امید عبدی به برنامه های خود اشاره کرد و گفت: مشکلات زیادی در بخش دارو در بیمارستان ها داریم که باید به طور جد رسیدگی شود. تجویز خیلی از داروها غیر منطقی و غیر علمی است که علاوه برخطر جانی برای بیمار باعث حدر رفت منابع مالی می شود.

وی افزود: یکی از بیمارستان هایی که در سطح کشور شاخص های تجویز منطقی دارو را رعایت می کند بیمارستان امام رضا (ع) است که بطور روزانه و هفتگی تجویز پزشکان مورد پایش و ارزیابی قرار می کیرد.

وی ساماندهی وضعیت داروخانه ها را یکی دیگر از چالش های مهم این معاونت دانست و گفت: ما رویکرد اعتماد و احترام متقابل را با داروخانه ها مد نظر داریم و قرار است با کمک سامانه ای که در این معاونت طراحی شده است داروخانه داران خود به ارزیابی سیستم داروخانه خودشان بپردازند. همچنین قرار است که بین پوشش پرسنل داروخانه و داروساز مسئول فنی تمایز ایجاد شود تا مراجعه کننده بتواند مسئول فنی را راحت تشخیص دهد.