اخبار

آموزش بهداشت مواد غذایی به رابطین بهداشت ارادات

آموزش بهداشت مواد غذایی به رابطین بهداشت ارادات
جلسات آموزش بهداشت مواد غذایی 12 لغایت 18 بهمن ماه برای کلیه رابطین بهداشت ادارات استان برگزار شد.

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همکاری و هماهنگی  واحد بیماریهای مرکز بهداشت استان کرمانشاه

جلسات آموزش بهداشت مواد غذایی برای کلیه رابطین بهداشت ادارات استان برگزار کرد که در آن به این افراد اموزش هایی در خصوص بهداشت مواد غذایی - ماده 11 قانون مواد خوراکی و آشامیدنی – عدم  استفاده از مواد غذایی آرایشی بهداشتی فاقد پروانه بهداشتی معتبر - مصرف شیر و لبنیات محلی – چراغ راهنمای تغذیه ای ارائه شد.

مهندس لاله مظفری کارشناس مسئول آموزش اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: ما این جلسات را در روزهای 12 لغایت 18 بهمن ماه برای ادارات شیلات – اداره زندانها – اداره امور اقتصاد و دارایی – هواشناسی برگزار کردیم.

مهندس مظفری به عنوان مدرس این کارگاه ها گفت: قرار است که این جلسات آموزشی  برای تمام ادارات سطح شهرستان کرمانشاه اجرا شود.

۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ۱۷:۰۸

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید