آموزش دانش آموزان مقاطع مختلف توسط کارشناسان اداره تحقیق، توسعه و آموزش های مردمی معاونت غذا و دارو

کارشناسان اداره تحقیق، توسعه و آموزش های مردمی معاونت غذا و دارو همگام با سایر خانواده دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت هفته سلامت به ارائه خدمت به مردم پرداختند.

کارشناسان اداره تحقیق، توسعه و آموزش های مردمی معاونت غذا و دارو ضمن مراجعه به مدارس و توزیع بسته های آموزشی ویژه هفته سلامت به آموزش دانش آموزان پرداختند. از جمله: تعریف بیماری دیابت و انواع آن ، معرفی ریسک فاکتورهای ابتلا به بیماری دیابت ، توصیه های لازم در مورد رعایت رژیم غذایی سالم و فعالیت فیزیکی و تحرک بدنی کافی و کنترل وزن برای پیشگیری از ابتلا به بیماری، و نکاتی که افراد دیابتی باید در مورد بیماری خود رعایت کنند.