اخبار

جلسه بررسی مشکلات واحد های لبنی و نوشیدنی برگزار شد

جلسه بررسی مشکلات واحد های  لبنی و نوشیدنی برگزار شد
جلسه بررسی مشکلات واحد های لبنی و نوشیدنی با حضور کلیه مدیران عامل و مسئولین فنی کارخانجات لبنی و نوشیدنی و آب در روز چهارشنبه 29 اردیبهشت در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به شیوع بیماری غیرواگیر در جامعه اشاره کرد و گفت: 75% بار بیماریها در جامعة امروزی مربوط به بیماریهای غیرواگیر است و بیماریهای قلبی و عروقی و سرطانها ازعلل مهم در ایجاد مرگ و میر در جامعه به شمار می آیند. دکتر مستوفی به نقش مهم تغذیه ناسالم در ایجاد این بیماریها اشاره کرد و گفت: مصرف بی رویه نمک- چربی و شکر از عواملی هستند که در ایجاد این بیماریها نقش بسزایی دارند .

دکتر مستوفی همچنین به تکمیل فرم prps در جهت ارتقا واحدهای تولیدی و همچنین اخذ نشان ایمنی و سلامت واستاندارهای ایزو و ساماندهی لبنیات سنتی در جهت حفظ سلامت مصرف کننده و کمک به واحدهای تولید لبنیات استان مطالبی را ایراد نمودند

مهندس مرادی کارشناس مسئول واحدهای لبنی و نوشیدنی توضیحاتی در خصوص اهمیت  کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشتازی prps جهت اخذ نشان ایمنی و سلامت ، استفاده از ظرفیت خالی ، تاثیر امتیاز  این کاربرگ در زمان صدور و تمدید پروانه های ساخت بهداشتی همچنین در خصوص کاهش نمک در لبنیات و اجرای دستورالعمل رعایت تاریخ انقضا دوغ های تولیدی کارخانجات لزوم نصب نشانگر رنگی تغذ یه ای و کاهش میزان قند نمک و چربی در جهت سلامت مصرف کننده و ساماندهی لبنیات سنتی با استفاده از ضوابط خاص ارائه نمودند.

۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۹

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید