برپایی غرفه مشاوره دارویی به مناسبت روز داروساز

به مناسبت 5 شهریورماه زادروز حکیم زکریای رازی و روز داروساز روابط عمومی معاونت غذا و دارو با همکاری انجمن داروسازان کرمانشاه  در یکی از مکان های پرتردد شهر که مرکز اصلی پزشکان شهر کرمانشاه و آمد و رفت بیماران نیز می باشد اقدام به برپایی غرفه مشاوره دارویی نمودند. در این این غرفه علاوه بر انجام مشاوره دارویی از مراجعین تست قند خون نیز دریافت شد.

یکی از سیاست های مهم معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ارتقاء سطح دانش مردم و فرهنگسازی در حیطه رسالت های کاری سازمان غذا و دارو می باشد. در این راستا و با توجه به شرایط مناسب موجود در غرفه مشاوره دارویی داروسازان اقدام به توزیع بروشور و تراکت های آموزشی کردند. همچنین تعداد زیادی بنر و پوستر با مزامین آموزشی در خصوص دارو در مکان های پرتردد شهر نصب گردید.

گزارش تصویری این برنامه را ببینید.