تغییر دیدگاه مردم نسبت به داروساز ضروری است/ داروساز فروشنده نیست!

معاون غذا و دارو کرمانشاه در جمع دانشجویان داروسازی: دیدگاه مردم نسبت به داروساز باید تغییر کند و این نگرش تنها توسط خود داروسازان می تواند در جامعه شکل گیرد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نشستی که در روز سه شنبه بیست و سوم شهریورماه با تعدادی از دانشجویان داروسازی برگزار شد، دانشجویان را گروهی خالص توصیف کرد که در مسیر اهداف علمی و اقتصادی کشور حرکت می کنند.

دکتر امید عبدی در ادامه افزود: متاسفانه در جامعه ما هنوز نقش داروساز شناخته شده نیست و برخی داروساز را به عنوان یک فروشنده دارو می شناسند. شما دانشجویان از هم اکنون با فعالیت علمی خود باید به فکر تغییر این نگرش در جامعه باشید.

وی گفت: توان و انرژی مثبت و شادابی و جوانی که در شما جوانان وجود دارد با بهره گیری از کار تیمی می تواند برای پیشبرد اهداف عالی سلامت بسیار مفید باشد.

دکتر عبدی خاطرنشان کرد: ما برای بسیاری از کارها و فعالیت های خود به همفکری و همراهی شما دانشجویان احتیاج داریم و از ایده های نو و خلاق شما در حوزه های مختلف غذا و دارو استقبال می کنیم.

۲۴ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۲۵