آموزش دانش آموزان در نمایشگاه توانمندیهای صنایع غذایی استان کرمانشاه

آموزش دانش آموزان  در نمایشگاه توانمندیهای صنایع غذایی استان کرمانشاه

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برنامه های آموزشی متنوعی را برای دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی در نمایشگاه توانمندیهای صنایع غذایی استان کرمانشاه به اجراء درآورد.

علاوه بر حضور کارشناسان در مدارس، آموزش هایی نیز به بازدید کنندگان نمایشگاه ارائه شد که از آن جمله می توان به آموزش چراغ راهنمای رنگی تغذیه ای ، اصلاح الگوی تغذیه و میان وعده سالم اشاره نمود.

اداره بازرسی ویژه و مبارزه با قاچاق کالای سلامت محور نیز با برپایی غرفه در جنب این نمایشگاه با نمایش گذاشتن کالاهای سلامت محور قاچاق و تقلبی از جمله انواع مکمل ها و لوازم آرایشی و بهداشتی به آگاهی بخشی نوجوانان و جوانان پرداخت.

این اداره به آموزش بیش از 700 دانش آموز و در خصوص برچسب اصالت و سلامت کالا و  میان وعده سالم پرداخت و بالغ بر سیصد نفر از دانش آموزان نیز در مسابقه حضوری این غرفه شرکت کردند.