تامین داروهای مورد نیاز زائران اربعین حسینی

مدیر نظارت بر دارو و مواد مخدر معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:در اربعین حسینی امسال تمامی داروهای مورد نیاز و ضروری برای زائران در اختیار گروه های امداد و کمپ های پزشکی قرار داده شد.

دکتر حسین رضاپور گفت: امسال نیز معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کلیه داروها و ملزومات پزشکی مورد نیاز برای زائرین حرم امام حسین(ع) را تامین و در اختیار گروه ها و اکیپ های مستقر در مسیر راه ها گذاشت.

وی افزود: این معاونت با تشکیل ستاد توزیع دارو در خصوص اربعین حسینی  موضوع را با شرکت های توزیع دارو در میان گذاشته و اقلام مورد نیاز را خریداری نمود.

دکتر رضاپور گفت: داروهای تهیه شده در اختیار کمپهای پزشکی، موکب ها و ایستگاه های فوریتها که توسط بسیج جامعه پزشکی، مرکز فوریتهای پزشکی و نیز معاونت درمان دانشگاه  اداره می شدند قرار داده شد تا از این طریق به زائران خدمات شایسته ای ارائه شود.