جلسه آموزشی معلمین دوره ابتدایی

جلسه آموزشی اطلاح الگوی تغذیه برای معلم های دوره ابتدایی کرمانشاه با همکاری معاونت  غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش ناحیه  سه کرمانشاه برگزار شد.

مهندس لاله مظفری کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دراین جلسه که در روز جمعه 20مهر ماه در سالن شهید بهشتی آموزش و پرورش برگزار شد گفت: اصلاح الگوی تغذیه باید از سنین پایین به کودکان آموزش داده شود لذا شما معلمها می توانید به بهترین شکل فرهنگ سلامت جامعه را ارتقاء دهید.

وی افزورد: اکنون اولین علت مرگ و میر در کشور بیماریهای قبلی و عروقی است و بهترین زمان آغاز پیشگیری از این بیماریها از دوران بارداری شروع می شود.

مهندس مظفری عنوان کرد: سبک زندگی ما از لحاظ تغذیه، خواب و استرس می تواند در سلامت ما تاثیرگذار باشد و آموزش مردم از سنین پایین برای پرورش نسلی سالم ضروری است.

گفتنی است این جلسه آموزشی به مناسبت روز جهانی غذا و برای هزار و پانصد نفر از معلمین ابتدایی آموزش و پرورش ناحیه سه کرمانشاه در سه نوبت برگزار خواهد شد.