بازدید ریاست دانشگاه از کارخانه های نازگل و آرد بیگلری + گزارش تصویری

رییس دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه و معاون غذا و دارو به همراه رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی و‌جمعی از مدیران‌دانشگاهی از مجتمع کشت و‌صنعت نازگل بازدید کردند.

این مجتمع که‌دارای ۷۳ پروانه در نولید انواع روغن می باشد در دو‌حوزه روغن‌ کشی و بسته بندی فعالیت می کند.

این مجتمع تولیدی به شاخص های کشوری هدف برنامه ششم‌توسعه در زمینه اسیدهای چرب اشباع رسیده است به گونه ای که هدف این برنامه رساندن اسیدهای چرب ترانس مصرف خانواده به ۰/۵ درصد است که در این مجتمع به ۰/۱۷ رسیده است و هدف در روغن سرخ کردنی ۲درصد است که این کارخانه به موفقیت کاهش به میزان دو صدم درصد رسیده است.

همچنین برنامه هدف درخصوص اسیدهای چرب اشباع برای مصرف خانوار حدود ۳۰ درصد است که در محصولات تولیدی این مجتمع ۱۶/۷ درصد است.

رییس دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه و تیم همراه در ادامه از کارخانه آرد بیگلری بازدید کردند.

این کارخانه یکی از بهترین کارخانه های آرد استان با گرید A1 است و با خرید تجهیزات جدید از برندهای معتبر جهان دارای به روز ترین خط تولید می باشد

این‌ کارخانه دارای ٦ پروانه آرد شامل آرد لواش ،بربری سنگک، آرد ستاره دار ، آرد نول بوده ومجهزترین آزمایشگاه در سطح استان وکشور را دارا می باشد

گفتنی است تعدا ۱۵ کارخانه آرد در استان فعالیت کرده و نیاز ستان را تامین می کند