پیام تبریک معاون غذا و دارو به مناسبت یوم الله 22 بهمن

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه طی پیامی فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران را تبریک گفت.

إِنَّ اللهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ

خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی دهد مگر آنکه آن قوم خود به تغییر آن همت گمارند

22 بهمن نقطه عطفی در تاریخ ایران عزیز است که نور آن تا ابد روشنگر راه ملت ایران خواهد بود. روزی که مردم ایران یک دل و یک صدا آهنگ استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی سر دادند تا عرصه را برای شکوفایی تفکر اصیل اسلامی ایرانی هموار کنند.

امروز جوانان غیرتمند کشورمان با تأسی از معمار کبیر انقلاب و رهبر فرزانه کشورمان در هر کجای این سرزمین کمر همت بسته اند تا ایران را به اوج اقتدار و شکوفایی برسانند.

پیشرفت های اخیر ایران اسلامی در حوزه های مختلف مخصوصا در عرصه بهداشت و درمان حاصل این انقلاب شکوهمند و عزت آفرین است.

شایسته است چهلمین سالگرد این پیروزی بزرگ را به تمامی ملت ایران مخصوصا جامعه دانشگاهی کشور تبریک و شادباش عرض نمایم.