دکتر ابراهیم شکیبا به عنوان رییس مرکز تحقیقات بیماری های رفتاری انتخاب شد

شورای عالی مرکز تحقیقات بیماری های رفتاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تشکیل جلسه داد.

در این شورا که پنجم اسفند ماه در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل شد دکتر ابراهیم شکیبا به عنوان رییس مرکز تحقیقات بیماری های رفتاری انتخاب شد.

دکتر گویا رییس مرکز مدیریت بیماری های وزارت بهداشت گفت:کرمانشاه پیشرو شناسایی و درمان بیماران مبتلا به HIV AIDS است.

وی افزود: اطلاعاتی که در استان گردآوری شده منحصر به فرد بوده و آزمایشگاههای این استان در کشور کم همتا است.

همچنین رییس دانشگاه بررسی ابعاد بهداشتی، درمانی بیماری های رفتاری را از وظایف مرکز تحقیقات بیماری های رفتاری  دانست و گفت:
تحقیقات در این زمینه باید منجر به تعیین برنامه هایی برای تغییر رویه گسترش بیماری ها شود.

دکتر مرادی گفت: استفاده از ظرفیت رسانه ها برای ارتباط با مردم در دستور کار قرار بگیرد.