کسب مقام نایب قهرمانی تیم فوتسال دانشگاه در استان

تیم فوتسال دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نایب قهرمان مسابقات فوتسال جام دهه فجرادارات استان کرمانشاه شد.

در بازی نیمه نهایی مسابقات فوتسال ادارات استان کرمانشاه تیم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق شد با نتیجه  2 بر 1 تیم بانک ملی را پشت سر بگذارد و راهی فینال این دوره از مسابقات شود.

گفتنی است این پیروزی با گلهای شاهین شکری پرسنل معاونت غذا و دارو به ثمر رسید و دیگر بازیکن این معاونت در تیم دانشگاه حمزه و محمدی نیز بازی بسیار خوبی را از خود نشان داد.

اما در بازی فینال که در روز دوشنبه سیزدهم اسفندماه برگزار شد تیم دانشگاه نتوانست از سد تیم نیروی انتظامی عبور کند و نتیجه واگذار کرد و نایب قهرمان شد.

در این دوره از مسایقات تیم های نیروی انتظامی استان، دانشگاه علوم پزشکی و تیم بانک قوامین اول تا سوم شدند.

پیش از این نیز تیم دانشگاه در مسابقات جام کارگران در دهه مبارک فجر عنوان نایب قهرمانی را کسب کرده است.