جلسه هم اندیشی اساتید در زمینه پژوهشی تشکیل شد

جلسه هم اندیشی اساتید با محوریت بررسی چالش های پژوهشی دانشکده پیراپزشکی براساس اولویت بندی انجام شده توسط اعضای هیأت علمی در روز دوشنبه 98/2/16 در سالن جلسات برگزار شد.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه، پیرامون اهداف و رویکرد شورای هم اندیشی اساتید درخصوص موضوع جلسه سخنرانی نمود. سپس معاون تحقیقات و فناوری  و مدیر امور پژوهشی دانشگاه درخصوص سیاستگذاری در حوزه تحقیقات و اخلاق در پژوهش گزارشی را به صورت پاورپوینت ارائه نمودند.

توسط رئیس دانشکده و مدیر پژوهشی دانشکده گزارشی از وضعیت پژوهشی در دانشکده و جایگاه آن در دانشگاه ارائه شد.

در ادامه اعضای هیئت علمی به بحث و تبادل نظر و ارائه راهکارهایی در خصوص مسائل پژوهشی در اولویت دانشکده پردختند.

در خاتمه مطالب مطرح شده جمع بندی و موارد اجرایی آن در دستور کار پیگیری دانشکده و دانشگاه قرار گرفت.

قثق

فقف