اخبار

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یخ خوراکی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یخ خوراکی
در صورتیکه تولید، بسته بندی، حمل و نقل ، نگهداری و جابجایی یخ تحت شرایط دقیق بهداشتی مندرج در این ضابطه انجام نشده باشد ، یخ تولید شده را نمی توان برای مصارف انسان مناسب دانست.

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یخ خوراکی

مشاهده فایل

۱۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید