حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یخ خوراکی مشاهده فایل
اخبار حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یخ خوراکی در صورتیکه تولید، بسته بندی، حمل و نقل ، نگهداری و جابجایی یخ تحت شرایط دقیق بهداشتی مندرج در این ضابطه انجام نشده باشد ، یخ تولید شده را نمی توان برای مصارف انسان مناسب دانست. حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یخ خوراکی مشاهده فایل ۱۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ نظرات بینندگان میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (0 رای) 12345 امتیاز 12345 برای امتیاز باید عدد وارد کنید نام را وارد کنید ایمیل صحیح نیست ایمیل نمایش داده شود. تعداد کاراکتر باقیمانده: 500 نظر خود را وارد کنید بازخوانی بازخوانی پس از انتشار این نظر، به من اطلاع داده شود. ارسال