مدیرعاملان فراورده های گوشتی با حضور در دفتر مدیریت نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو به بحث وتبادل نظر پیرامون مسائل و مشکلات تامین سلامت این فراورده ها پرداختند.
این جلسه در سوم دی ماه 93 در دفتر مدیریت نظارت بر مواد غذایی تشکیل گردید.
استفاده از مواد اولیه مناسب و دارای پروانه ساخت و رعایت مقررات ماده11 و پیگیری سلامت غذایی از طریق بازدیدهای دوره ای از مراکز تولیدی به منظور تولید و عرضه فراورده های سالم از موارد مطرح شده در جلسه مشترک مدیریت مواد غذایی با مدیرعاملان شرکتهای تولیدی فراورده های گوشتی در سطح استان بود.