جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو دانشگاه

جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو در تاریخ 25/9/88 با حضور جناب آقای دکتر نوری زاد ریاست محترم دانشگاه معاونت های درمان ، غذا و دارو، نماینده معاونت بهداشتی ، نماینده سازمانهای بیمه گر ، نظام پزشکی، انجمن داروسازان کرمانشاه و اعضای هیأت علمی عضو کمیته در سالن جلسات دفتر ریاست دانشگاه تشکیل گردید. در این جلسه برنامه های آموزشی تخصصی و عمومی کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو به منظور اصلاح الگوی تجویز و مصرف داروها و مسائل و مشکلات مرتبط با نحوه تجویز و مصرف دارو مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
از مصوبات این جلسه به موارد زیر می توان اشاره کرد:
·        برگزاری سه مورد سمینار تخصصی برای پزشکان و داروسازان استان با همکاری دفتر آموزشهای مداوم دانشگاه در ماههای بهمن و اسفند 88
·        برگزاری جشنواره سراسری کاریکاتور با موضوع  تجویز و مصرف منطقی دارو با همکاری خانه کاریکاتوراستان .
·         اجرای برنامه های آموزشی با همکاری آموزش و پرورش در سطح مدارس استان .
·         درخواست مشارکت سازمانهای بیمه گر در مداخلات آموزشی کمیته .