در راستای ایجاد امنیت غذایی بر روی محصولات غذایی یک برچسب غذایی به عنوان چراغ راهنمای غذایی درج میشود تا مردم مواد غذایی مفید و مضر را تشخیص دهند.
جلسه ای در تاریخ 15 دی ماه با حضور معاونت غذا
ودارو ، مدیران اداره نظارت برمواد غذایی و آزمایشگاه وکلیه کارشناسان اداره
نظارت برمواد غذایی در خصوص برچسب
گذاری فرآوردههای غذایی با استفاده از چراغ راهنمای تغذیهای در محل معاونت تشکیل
گردید . در این جلسه دکتر قباد محمدی معاونت غذا ودارو درخصوص دستور العمل جدید برچسب گذاری مواد غذایی که به صنعت
ابلاغ خواهد شد مواردی را به اطلاع کارشناسان رساندند.
مطابق این طرح حدود شش
فاکتور شامل چربی، اسید چرب ترانس، نمک، قند و کالری به شکل چراغ راهنمای سه رنگ
(سبز، قرمز و زرد) روی محصولات درج خواهد شد. رنگ سبز حاکی از آن است که فرآورده
محدودیت مصرف ندارد، رنگ زرد نشان احتیاط و رنگ قرمز نیز نشان محدودیت مصرف می باشد.