کلاس برچسب گذاری محصولات غذایی جهت کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو برگزار شد
کلاس برچسب گذاری محصولات غذایی در صبح روز یکشنبه هشتم خرداد ماه جهت کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.
در این جلسه لاله مظفری از کارشناسان این حوزه در خصوص فرایند لیبل گذاری محصولات غذایی به آموزش کارشناسان پرداخت. همچنین کارشناسان پیشنهادهای خود را در این خصوص و جهت انعکاس به سازمان غذا و دارو ارائه دادند.
گفتنی است برچسب سلامت شناسه ای است که از سوی سازمان غذا و داروی کشور برای تشخیص میزان انرژی، قند، چربی ، نمک و اسیدهای چرب ترانس محصولات غذایی طراحی شده است. کارخانجات و شرکتهای تولید مواد غذایی ملزم هستند که این برچسب را بر روی کلیه محصولات خود چاپ کنند.