اخبار

تولید رنگدانه های خوراکی سالم در معاونت غذا و دارو کرمانشاه

تولید رنگدانه های خوراکی سالم در معاونت غذا و دارو کرمانشاه
رنگ دانه های خوراکی سالم در مرکز تحقیقات روغن ها و چربی های معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید شد.

دکتر کامبیز ورمیرا عضو هیات علمی مرکز تحقیقات روغن ها و چربی های معاونت غذا و دارو  کرمانشاه با همراهی دکتر علیرضا حبیبی عضو هیات علمی دانشگاه رازی و تیم تحقیقاتی خود توانستند رنگدانه های کاروتنوئیدی را با استفاده از میکرو ارگانیسم ها تولید کنند.

دکتر ورمیرا در مورد ایده این پروژه گفت: ما در آزمایشگاه معاونت غذا و دارو کرمانشاه روزانه مقدار زیادی از مواد خوراکی و آشامیدنی را آزمایش میکنیم که متاسفانه در برخی از  آنها از رنگ های غیر بهداشتی استفاده شده است. بنابراین تصمیم گرفتیم رنگی را تولید کنیم  که علاوه بر کیفیت ظاهری مناسب خصوصیات غذایی بی خطر و سالمی نیز داشته باشد. به همین خاطر رنگدانه های کاروتنوئیدی را با استفاده از میکرو ارگانیسم ها که به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی هم شناخته می شوند تولید کنیم که این ماده برای سلامت انسان بسیار مفید است و خاصیت ضد سرطانی نیز دارد.

وی در مورد مراحل کار پروژه افزود: فعلا فاز اول کار که تولید آزمایشگاهی است به انجام رسیده . همچنین ما برای ثبت اختراع آن اقدام کرده ایم و در گام های بعد برای تولید صنعتی آن اقدام خواهیم کرد. هدف ما این است تولید صنعتی را با هزینه بسیار پایین به انجام برسانیم تا تولیدکنندگان مواد خوراکی  بتوانند از یک رنگ مجاز و با کیفیت و قیمت مناسب استفاده کنند.

20

 

۲۰ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۳۷

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید