دوره آموزشی آشنایی باضوبط برچسب گذاری مواد غذایی برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد عذایی از سوی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی ، بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه گفت: این دوره جهت آشنایی مسئولین فنی واحدها و کارخانجات تولید مواد غذایی و بهداشتی استان کرمانشاه با قوانین و اصول برچسب گذاری مواد و کالاهای سلامت محور برگزار شد.
دکتر میرمعینی افزود: با توجه به الزامی بودن اجرای ضابطه جدید برچسب گذاری مواد غذایی ابلاغی توسط سازمان غذا و دارو کشور از سال 1394، در این دوره آموزش و اطلاعات لازم در اختیار مسئولین واحدهای تولیدی استان گذاشته شد.