اخبار

دوره آموزشی آشنایی با ضوابط برچشب گذاری مواد غذایی برگزار شد

دوره آموزشی آشنایی با ضوابط برچشب گذاری مواد غذایی برگزار شد
دوره آموزشی آشنایی باضوبط برچسب گذاری مواد غذایی برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد عذایی از سوی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی ، بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه گفت: این دوره جهت آشنایی مسئولین فنی واحدها و کارخانجات تولید مواد غذایی و بهداشتی استان کرمانشاه با قوانین و اصول برچسب گذاری مواد و کالاهای سلامت محور برگزار شد.

دکتر میرمعینی افزود: با توجه به الزامی بودن اجرای ضابطه جدید برچسب گذاری مواد غذایی ابلاغی توسط سازمان غذا و دارو کشور از سال 1394، در این دوره آموزش و اطلاعات لازم در اختیار مسئولین واحدهای تولیدی استان گذاشته شد.

۱۹ اَمرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۵۲

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید