اخبار

محصولات غذایی تا آخر شهریور باید دارای چراغ راهنمای تغذیه ای باشند

محصولات غذایی تا آخر شهریور باید دارای چراغ راهنمای تغذیه ای باشند
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی،آشامیدنی،آرایشی وبهداشتی سازمان غذا ودارو گفت: چراغ راهنمای تغذیه ای نشان دهنده میزان چربی ،نمک ،قند واسیدهای چرب ترانس مواد غذایی است که درج آن الزامی میباشد.

 دکتر هدایت حسینی گفت:ما توانستیم میزان 25%اسید چرب ترانس در سال 84 رابه 5%در سال 94 برسانیم ودر صدد آنیم که این میزان را بایک شیب ملایم به صفر برسانیم.

وی گفت :در راستای محدودیت روغن پالم توانستیم با سیاستهای وزارت بهداشت واردات روغن پالم را از 750هزار تن در سال 92 به 400 هزارتن کاهش دهیم .

وی افزود در صدور مجوز برای کارخانه های آب معدنی باید نظارت بیشتری اعمال شود .

دکتر حسینی خاطر نشان کرد:در فرآورده های گوشتی استفاده از خمیر مرغ ممنوع شد و گزارشات در سطح عرضه نشان دهنده ارتقا ایمنی در فراورده های گوشتی می باشد.

وی در ادامه با اشاره به سلامت برنج وگندم گفت :واردات این محصولات کنترل میشود وتلاش می کنیم در داخل عرضه برنج فقط به صورت بسته بندی باشد.


۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۳

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید