مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی،آشامیدنی،آرایشی وبهداشتی سازمان غذا ودارو گفت: چراغ راهنمای تغذیه ای نشان دهنده میزان چربی ،نمک ،قند واسیدهای چرب ترانس مواد غذایی است که درج آن الزامی میباشد.
دکتر هدایت حسینی گفت:ما توانستیم
میزان 25%اسید چرب ترانس در سال 84 رابه 5%در سال 94 برسانیم ودر صدد آنیم که این
میزان را بایک شیب ملایم به صفر برسانیم.
وی گفت :در
راستای محدودیت روغن پالم توانستیم با سیاستهای وزارت بهداشت واردات روغن پالم را
از 750هزار تن در سال 92 به 400 هزارتن کاهش دهیم .
وی افزود در
صدور مجوز برای کارخانه های آب معدنی باید نظارت بیشتری اعمال شود .
دکتر حسینی
خاطر نشان کرد:در فرآورده های گوشتی استفاده از خمیر مرغ ممنوع شد و گزارشات در
سطح عرضه نشان دهنده ارتقا ایمنی در فراورده های گوشتی می باشد.
وی در ادامه
با اشاره به سلامت برنج وگندم گفت :واردات این محصولات کنترل میشود وتلاش می کنیم
در داخل عرضه برنج فقط به صورت بسته بندی باشد.