جلسه توجیهی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی شبکه های بهداشت و درمان استان در روز چهارشنبه 15 مهرماه در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه گفت: معاونت غذا و دارو وظایف سنگینی بر عهده دارد و انتظار دارد معاونت امور بهداشتی نیز ضمن تعاملات سازنده ای که با این معاونت دارد بر عرضه محصولات نیز نظارت خود را بیشتر کند.
دکتر سید محمود میرمعینی با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی غذا افزود : با توجه به تأکید معاون محترم وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو نسبت به اجرای مناسب برنامه های این روز از همکاران شبکه های بهداشت و درمان انتظار داریم تا نسبت به اجرای هرچه با شکوه تر این برنامه ها ما را یاری رسانند.
در ادامه کارشناسان مدیریت غذا به سئوالات شرکت کنندگان در پیرامون مسائل نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و همچنین روز جهانی غذا پاسخ گفتند.