به مناسبت روز جهانی غذا در روز یکشنبه 19 مهرماه جشنواره ای تحت عنوان ایمنی غذا و دانش آموز در دبستان دخترانه شاهد زنگنه کرمانشاه برگزار شد.
در این گردهمایی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای دانش آموزان در خصوص غذای سالم صحبت کردند.
کارشناس مدیریت نظارت بر مواد غذایی ضمن تقدیر از برگزار کنندگان این جشنواره گفت: دانش آموزان باید از خرید مواد غذایی بدون مشخصات، (نام و آدرس تولید کننده، نام محصول، مواد تشکیل دهنده آرم سیب سازمان غذا و دارو، شماره پروانه ساخت یا شناسه کارگاهی، شماره سری ساخت، وزن محصول، تاریخ تولید و انقضاء )خودداری کنند.
لاله مظفری افزود: همچنین در مورد محصولات خارجی توجه داشته باشند فقط آن دسته از مواد غذایی خارجی که دارای برچسب فارسی اصالت و شماره مجوز واردات از وزارت بهداشت باشند مورد تایید می باشند.
در پایان این برنامه شرکت کنندگان از نمایشگاه غذاهای سالمی که توسط دانش آموزان آماده شده بود بازدید کردند.