اخبار

نمک مصرفی در نان صنعتی اندک است

نمک مصرفی در نان صنعتی اندک است
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تاکید براینکه جوش شیرین در نان سنتی اصلی ترین عامل پوکی استخوان است گفت: نان صنعتی بر روی حرارت اندک پخت می شود و نمک مصرفی آن نیز اندک است.

دکتر قباد محمدی افزود: نان صنعتی و بسته بندی شده تحت کنترل سازمان غذا و داروست و دارای تاریخ تولید و انقضاست.

وی اظهار کرد: نان های سنتی به دلیل نداشتن تاریخ انقضا ممکن است به کپک آلوده شود که عاملی برای ابتلا به سرطان کبد خواهد شد.

به گفته محمدی، طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، صنعتی شدن مواد غذایی نشانه ای برای سلامت و امنیت غذاست.

مدیر مرکز توسعه، تحقیق و آموزشهای مردمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز با تاکید براینکه مردم باید به سلامت مواد غذایی حساس باشند ادامه داد: تولیدکنندگان مجوزدار حتما نسبت به درج شرایط نگهداری بر روی بسته موادغذایی اقدام می کنند.

وریا رحیمی اظهار کرد: مصرف غذای تازه و توجه به شرایط نگهداری آن در منزل، مهم ترین شعار در هفته جهانی غذاست که به همین منظور برنامه هایی امسال در مدارس برگزار می شود و اطلاع رسانی لازم در این زمینه انجام خواهد شد

۲۷ مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۸

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید