مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: در این کارگاه 3300 کیلوگرم ضایعات مرغ و حدود 675 کیلو گرم خمیر مرغ کشف و ضبط شد
دکتر سید محمود میرمعینی گفت: در پی گزارشات رسیده به معاونت غذا و دارو کرمانشاه مبنی بر تبدیل ضایعات مرغ به خمیر مرغ در یک کارگاه غیر مجاز، با هماهنگی و همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، اداره دامپزشکی و نیروی انتظامی و نیز پیرو دستور مقام محترم قضایی کارگاه مذکور مورد بازدید قرار گرفت.
وی افزود: در این بازرسی 3300 کیلوگرم ضایعات مرغ و حدود 675 کیلو گرم خمیر مرغ کشف و ضبط شد و پرونده جهت برخورد قانونی به مقامات قضایی تحویل داده شد.