همایش آموزشی ویژه مشاورین مدارس آموزش و پرورش شهرستان کرمانشاه برگزار شد

برنامه آموزشی پیرامون سوء مصرف مواد و عوارض جسمی و روانی مواد مخدر صنعتی و فرآورده های آرایشی بهداشتی تقلبی غیر مجاز، در سالن شهید بهشتی آموزش و پرورش ناحیه سه کرمانشاه برگزار شد.
پیرو تفاهم نامه منعقد شده بین معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و اداره کل آموزش و پرورش استان، به منظور آموزش مشاورین مدارس آموزش و پرورش شهرستان کرمانشاه روز پنج شنبه مورخ 5 آذر ماه 94 برنامه آموزشی پیرامون سوء مصرف مواد و عوارض جسمی و روانی مواد مخدر صنعتی و فرآورده های آرایشی بهداشتی تقلبی غیر مجاز بیماریهای قلب و عروق، نقش استرس در فشارخون و بیماریهای قلبی، در سالن شهید بهشتی آموزش و پرورش ناحیه سه کرمانشاه برگزار گردید. در این همایش که با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان و دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید. تعداد سیصد نفر از مشاورین مدارس شهر کرمانشاه حضور داشتند.

آقایان پروفسور معصومی (فوق تخصص جراحی قلب و عروق)، دکتر شیرزادی (متخصص بیماریهای اعصاب و روان) و دکتر وریا رحیمی (رئیس اداره تحقیق، توسعه و آموزشهای مردمی معاونت غذا و دارو) در این همایش یکروزه به ارائه مباحث مربوطه پرداختند.