اخبار

کارگاه آموزشی میکروبیولوِژی مواد غذایی برگزار شد

کارگاه آموزشی میکروبیولوِژی مواد غذایی برگزار شد
کارگاه آموزشی میکروبیولوِژی مواد غذایی جهت کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی،‌کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو کرمانشاه و نیز کلیه کارشناسان نظارت بر مواد غذایی شبکه های بهداشتی درمانی سطح استان برگزار شد.

در این کارگاه که در روز چهارشنبه 18 آذرماه برگزار شد دکتر احسان صادقی درخصوص اهمیت میکرو ارگانیسم های مهم در مواد غذایی که موجب فساد مواد غذایی می شوند، همچنین میکروارگانیسم هایی که باعث بیماری های ناشی از غذا می شوند و میکرو ارگانیسم های مفید در مواد غذایی به بحث پرداخت.

همچنین عوامل درونی و خارجی مؤثر در رشد میکرو ارگانیسم ها در مواد غذایی توسط دکتر احسان صادقی در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.

وی گفت: کنترل کیفی میکروبی مواد غذایی یکی از بخش های مهم و مؤثر در کنترل کیفیت مواد غذایی در دنیا محسوب می شود.

18

۱۸ آذر ۱۳۹۴ ۱۴:۴۸

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید