اختراع تولید رنگ دانه های خوراکی سالم که در مرکز تحقیقات روغن ها و چربی های معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صورت گرفته بود به ثبت رسید.
دکتر کامبیز ورمیرا عضو هیات علمی مرکز تحقیقات روغن ها و چربی های معاونت غذا و دارو کرمانشاه با همراهی دکتر علیرضا حبیبی عضو هیات علمی دانشگاه رازی و تیم تحقیقاتی خود موفق شدند رنگدانه های کاروتنوئیدی را با استفاده از میکرو ارگانیسم ها تولید کنند. سرانجام با پیگیری های مداوم از سوی تیم تحقیقاتی و نیز همراهی مسئولین معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه این اختراع در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به ثبت رسید و گواهی نامه ثبت آن صادر شد.