اخبار

جلسه تدوین برنامه عملیاتی مدیریت نظارت بر مواد غذایی ارایشی و بهداشتی برگزار شد

جلسه تدوین برنامه عملیاتی مدیریت نظارت بر مواد غذایی ارایشی و بهداشتی برگزار شد

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با اعلام این موضوع که عصرکنونی عصر مبتنی بربینش و خرد است . به اهمیت تدوین برنامه عملیاتی تاکید کرد.

 دکتر شهریار مستوفی گفت:  برنامه ریزی عملیاتی ترجمان فکر به عمل است و فرایندی است که توسط ان مدیران اجرایی در میابند که چه کاری توسط چه کسانی و در چه مدت زمانی و با چه بودجه بندی می توان آن را به انجام رساند.

وی افزود:  برنامه ریزی عملیاتی در واقع اقدامی است که در آن با تحلیل فرایند کار برای ارائه خدمات تعیین شاخص های کمی و یا

کیفی عملکرد واقعی یا عملکرد مورد انتظار مورد مقایسه و ارزیابی قرار گرفته ودر انتها میزان تحقق اهداف برنامه را مشخص می نماید .

دکتر مستوفی: شاخص های صحیح پایش به موقع و شناخت علتهای دست یافتن به هدفها و رفع آنها از عناصر بسیار مهم موفقیت برنامه است.


5

 

 

۴ بهمن ۱۳۹۴ ۱۸:۰۳

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید