نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی از 15بهمن در کرمانشاه افتتاح شد

نمایشگاه با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی، معاون غذا و دارو و تنی چند از مدیران این دانشگاه در محل دایمی نمایشگاه بین المللی کرمانشاه در پارک شاهد افتتاح شد.

مدیر تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام این خبر گفت: این نمایشگاه از تاریخ 15 لغایت 18 بهمن ماه با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اتحادیه صنف تجهیزات و ملزومات پزشکی و شرکت نمایشگاه های بین المللی کرمانشاه و باحضور شرکت های معتبرداخلی، آمریکایی، ژاپنی، اروپایی و... در محل دایمی نمایشگاه بین المللی کرمانشاه در پارک شاهد برپا شده است.

دکتر وهاب دهلقی گفت: این نمایشگاه به مدت چهار روز تا 18 بهمن در محل نمایشگاه های دائمی کرمانشاه واقع در انتهای بوستان شاهد دایر است.

وی افزود: در این نمایشگاه انواع مختلف کالاهای پزشکی، تجهیزات آزمایشگاهی و بیمارستانی، لوازم بهداشتی و داروهای مختلف عرضه خواهد.

گفتنی ست شرکت های تولید کندده ملزومات پزشکی کرمانشاه نیز در این نمایشگاه حضوری چشمگیر دارند.