مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در طول ۹ ماهه ابتدای سال ۳۸ هزار و ۹۹۳ کیلوگرم مواد غذایی غیر بهداشتی معدوم شده است.
دکتر شهریار مستوفی در نشست خبری که امروز در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی
کرمانشاه برگزار شد اظهار داشت: در طول 9 ماهه ابتدای سال 38 هزار و 993
کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی معدوم شده که از این میزان هفت هزار کیلوگرم
نیز توقیف شده است.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از نظارت جدی بر مراکز عرضه محصولات غذایی و
بهداشتی خبر داد و افزود: در کنار نظارت بر مراکز تولید، نظارت بر مراکز
عرضه نیز در دستور کار قرار دارد و در صورت تخلف در این مراکز، متخلفان به
مراجع قضایی ارجاع داده میشود.
وی عنوان کرد: 113 واحد
تولیدی صنعتی به طور مرتب در سطح استان مورد بازرسی و بازدید قرار میگیرد
که در طول 9 ماهه ابتدای سال 790 مورد بازدید از این مراکز انجام شده است.
مستوفی عنوان کرد: در این مدت کودهای 12 محصول پر مصرف نیز مورد
بررسی قرار گرفته و موارد عدم انطباق با سلامت غذایی محصولات به سازمان
جهاد کشاورزی و سایر سازمانهای مربوطه گزارش شده است.
وی با
بیان اینکه نصب نشانگرهای غذایی از ابتدای سال 95 در تمامی کارخانهها
ضروری است، گفت: از ابتدای امسال تاکنون 65 درصد از کارخانههای استان
اقدام به نصب نشانگرها بر روی محصولات غذایی خود کردهاند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت مسئله آموزش و کنترل
مصرف داروهای غیر مجاز از دوران دبستان، افزود: از ابتدای سال تاکنون به
واحدهای مختلف از جمله صنوف آرایشی بهداشتی، مدارس تحت آموزش قرار
گرفتهاند.