اخبار

در کنار نظارت بر مراکز تولید بر سطح عرضه نیز نظارت جدی داریم

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در طول ۹ ماهه ابتدای سال ۳۸ هزار و ۹۹۳ کیلوگرم مواد غذایی غیر بهداشتی معدوم شده است.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در طول ۹ ماهه ابتدای سال ۳۸ هزار و ۹۹۳ کیلوگرم مواد غذایی غیر بهداشتی معدوم شده است.

دکتر شهریار مستوفی در نشست خبری که امروز در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد اظهار داشت: در طول 9 ماهه ابتدای سال 38 هزار و 993 کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی معدوم شده که از این میزان هفت هزار کیلوگرم نیز توقیف شده است. 

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از نظارت جدی بر مراکز عرضه محصولات غذایی و بهداشتی خبر داد و افزود: در کنار نظارت بر مراکز تولید، نظارت بر مراکز عرضه نیز در دستور کار قرار دارد و در صورت تخلف در این مراکز، متخلفان به مراجع قضایی ارجاع داده می‌‌‌‌‌‌‌‌شود.

وی عنوان کرد: 113 واحد تولیدی صنعتی به طور مرتب در سطح استان مورد بازرسی و بازدید قرار می‌‌گیرد که در طول 9 ماهه ابتدای سال 790 مورد بازدید از این مراکز انجام شده است.

مستوفی عنوان کرد: در این مدت کود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های 12 محصول پر مصرف نیز مورد بررسی قرار گرفته و موارد عدم انطباق با سلامت غذایی محصولات به سازمان جهاد کشاورزی و سایر سازمان‌‌‌‌‌‌‌های مربوطه گزارش شده است.

وی با بیان اینکه نصب نشانگرهای غذایی از ابتدای سال 95 در تمامی کارخانه‌‌ها ضروری است، گفت: از ابتدای امسال تاکنون 65 درصد از کارخانه‌‌‌‌های استان اقدام به نصب نشانگرها بر روی محصولات غذایی خود کرده‌‌‌اند.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت مسئله آموزش و کنترل مصرف داروهای غیر مجاز از دوران دبستان، افزود: از ابتدای سال تاکنون به واحدهای مختلف از جمله صنوف آرایشی بهداشتی، مدارس تحت آموزش قرار گرفته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند.

۱۹ بهمن ۱۳۹۴ ۲۰:۰۱
اخبار مرتبط
اخبار مرتبط
Loading

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید