اخبار

اولین جلسه هماهنگی برنامه های هفته سلامت 95 برگزار شد

اولین جلسه هماهنگی برنامه های هفته سلامت 95 برگزار شد
اولین جلسه هماهنگی برنامه های هفته سلامت سال 95 باشعار«دیابت»در روز چهارشنبه 21 بهمن با حضور مدیر نظارت برمواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی و کلیه کارکنان نظارت بر مواد غذایی شبکه ها در محل سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو برگزار شد.

درابتدا دکتر مستوفی مدیر نظارت بر مواد غذایی  ضمن بیان  اهداف وسیاستهای اجرائی هفته سلامت ، درخصوص اهمیت وجایگاه بسیارمهم سلامت وسهم آن درتحقق توسعه پایدار،و تبیین شعار«انسان سالم ،محورتوسعه پایدار»توضیحاتی ارائه نمود.

درادامه  مهندس لاله مظفری کارشناس مسئول آموزش و پژوهش اداره نظارت بر مواد غذایی برنامه عملیاتی هفته سلامت  با محوریت چراغ راهنمای تغذیه ای و کاهش قند نمک وچربی در راستای پیشگیری و درمان  دیابت راارائه نمود.

مهندس لاله مظفری کارشناس مسئول آموزش و پژوهش اداره نظارت بر مواد غذایی گفت : در سال 2008، حدود 347 میلیون نفر در جهان مبتلا به دیابت بوده اند  . شیوع این بیماری  به ویژه در کشورهای کم درآمد و با درآمد متوسط در حال رشد است، در سال 2012، این بیماری علت مستقیم حدود 1.5 میلیون مرگ و میر بوده است که 80٪ آن  در کشورهای کم درآمد و با درآمد متوسط رخ داده است  وانتظار میرود تا سال 2030 جزو 7 علت اصلی مرگ باشد .  

وی اهداف اصلی سازمان جهانی بهداشت در روزجهانی بهداشت 2016 بدین شرح نام برد:
1- ارتقاء  آگاهی مردم  در خصوص افزایش شیوع دیابت به ویژه در کشورهای کم و با درآمد متوسط
2- انجام  مجموعه ای از اقدامات خاص، موثر و مقرون به صرفه برای مقابله با دیابت شامل  پیشگیری از دیابت  تشخیص، درمان و مراقبت از افراد مبتلا به آن.  

درپایان  جلسه کارشناسان شبکه  برنامه های پیشنهادی خود را ارایه داده و نحوه اجرای برنامه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
۲۴ بهمن ۱۳۹۴ ۱۸:۵۸

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید