جلسه توجیهی چک لیست ارزشیابی شرکت های پخش دارو قطب هفتم برگزار شد

دکتر مجید محمودی: ارزشیابی دوره ای شرکت های پخش دارو و فرآورده های سلامت محور در قطب هفتم با چک لیستی واحد ارزیابی خواهند شد.

اولین جلسه هماهنگی و توجیهی چک لیست ارزشیابی دوره ای شرکت های پخش دارو و فرآورده های سلامت محور در روز دوشنبه 26 بهمن ماه با حضور مدیران نظارت بر دارو و مخدر معاونت های غذا و دارو قطب هفتم  در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

مدیر نظارت بر دارو و مواد مخدر معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: چک لیست ارزشیابی دوره ای شرکت های پخش دارو و فرآورده های سلامت محور طراحی شده و خدمت مدیریت های دارو و مواد مخدر قطب هفتم ارسال شد. پس از بررسی ها و جمع آوری نظرات به جمع بندی مشخصی رسیدیم.

دکتر مجید محمودی افزود: قرار است که استانهای کرمانشاه، ایلام، همدان و کردستان طی این چک لیست واحد به بررسی و ارزشیابی دوره ای شرکت های پخش دارو و فرآورده های سلامت محور بپردازند تا بطور منطقی بتوان مشکلات موجود در این شرکت ها را مورد بررسی قرار داد.

در ادامه جلسه دکتر جمشید رضایی در خصوص نحوه استفاده از چک لیست مذکور سخنانی را ارائه نمود.