بازدید تیم ممیزی از آزمایشگاه کنترل غذای معاونت غذا و دارو کرمانشاه

تیم ممیزی مرکز آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو از آزمایشگاه کنترل غذا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بازدید کردند.

تیم ممیزی مرکز آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو در روز سه شنبه 27 بهمن ماه 94 از آزمایشگاه کنترل غذا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بازدید کردند.

مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو کرمانشاه گفت: این بازدید جهت اعطاء مجوز آزمایشگاه کنترل دارو صورت گرفت.

دکتر میرمعینی افزود: آزمایشگاه کنترل غذای معاونت غذا و دارو کرمانشاه آزمایشگاه مرجع قطب غرب کشور (قطب هفتم کشور) می باشد و با راه اندازی آزمایشگاه کنترل دارو به عنوان اولین آزمایشگاه کنترل دارو در غرب و دومین در کشور می توانیم خدمات وسیع تری را به مردم شریف استان های غرب کشور ارائه نماییم.

گفتنی است تیم ممیزی مرکز آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو شرایط و نحوه کار آزمایشگاه کنترل غذای معاونت غذا و دارو کرمانشاه را مطلوب دانستند.