جلسه آموزشی نشانگر رنگی تغذیه ای با هماهنگی اداره آموزش و پرورش و شبکه بهداشت ودرمان کنگاور در روز 27 بهمن ماه جهت اولیاءدانش آموزان و با حضور خود دانش آموزان در مدرسه فاطمیه کنگاور برگزار شد.
در این جلسه مهندس لاله مظفری کارشناس مسئول آموزش و پژوهش
اداره نظارت برمواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه درخصوص چراغ
راهنمای تغذیه ای ،کاهش مصرف قند نمک وچربی، بهداشت مواد غذایی، ظروف یکبار مصرف به آموزش
شرکت کنندگان پرداخت.
وی گفت: ازآنجایی که جامعه سالم زیربنای توسعه
هر کشوری است یکی از راههای نیل به این اهداف برخورداری از تغذیه سالم است که در
اختیار قرار دادن اطلاعات لازم در مورد مواد غذایی به افراد جامعه تا حدودی در این
زمینه مؤثر است. این اطلاعات توسط برچسبهایی بهمنظور مشخص کردن هویت محصولات روی
بسته بندیها درج میشود که اطلاعاتی از تاریخ تولید و انقضا گرفته تا مواد تشکیل
دهنده را در بر میگیرد.
مهندس لاله مظفری افزود: بر چسبهای رنگی
امکان انتخاب آگاهانه ماده غذایی را با توجه به محدودیتهای احتمالی در انتخاب، در
اختیار مصرف کنندگان قرار میدهد، هدف اصلی از اجرای این طرح نیز اصلاح الگوی مصرف
در جامعه و ارتقای سطح سلامت جامعه است. نشانگر رنگی بهکار رفته در این محصولات
بهصورت چراغ راهنمای تغذیهای است که شامل سه رنگ قرمز، نارنجی و سبز روی بسته
بندی محصول درج میشود. نشانگر رنگی بر اساس میزان چربی کل، اسیدهای
چرب ترانس، میزان قند و نمک در هر سهم ماده غذایی طراحی شده است، رنگ قرمز نشان
دهنده میزان زیاد، رنگ زرد متوسط و رنگ سبز میزان اندک در تولید محصولات است.
گفتنی است جلسه آموزشی برای تولیدکنندگان و
متصدیان نان برنجی در روز 24 بهمن ماه در سالن جلسات مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه
و جلسه آموزشی برای کارکنان دامپزشکی در روز 25 بهمن ماه در اداره مذکور نیز برگزار
شد.