مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه با همکاری مرکز بهداشت استان و اداره دامپزشکی جلسه آموزشی نشانگر رنگی تغذیه ای جهت کلیه کارکنان اداره دامپزشکی در محل سالن اجتماعات این اداره برگزار کرد.
مهندس لاله مظفری کارشناس مسئول آموزش و پژوهش اداره نظارت
برمواد غذایی در خصوص چراغ راهنمای تغذیه ای – کاهش مصرف قند نمک وچربی ، بهداشت
مواد غذایی ، ظروف یکبار مصرف، به آموزش شرکت کنندگان پرداخت.
وی
گفت: چراغ راهنمای تغذیه ای امکان انتخاب
آگاهانه ماده غذایی را با توجه به محدودیتهای احتمالی در انتخاب، در اختیار مصرف
کنندگان قرار میدهد، هدف اصلی از اجرای این طرح نیز اصلاح الگوی مصرف در جامعه و
ارتقای سطح سلامت جامعه است. نشانگر رنگی بهکار رفته در این محصولات بهصورت چراغ
راهنمای تغذیهای است که شامل سه رنگ قرمز، نارنجی و سبز روی بسته بندی محصول درج
میشود. نشانگر رنگی بر اساس میزان چربی کل، اسیدهای
چرب ترانس، میزان قند و نمک در هر سهم ماده غذایی طراحی شده است، رنگ قرمز نشان
دهنده میزان زیاد، رنگ زرد متوسط و رنگ سبز میزان اندک در تولید محصولات است.