یک واحد تولیدی پنیر غیرمجاز در کرمانشاه توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی کشف و توقیف گردید.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: طی گزارش های رسیده از سوی شهروندان در خصوص تولید و بسته بندی پنیر لیقوان در شرایط غیر بهداشتی در سوله ای در یکی از شهرک های صنعتی کرمانشاه بازرسان این معاونت به همراه نماینده محترم تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه به محل رفته و واحد تولیدی را مورد بازرید قرار دادند.
دکتر شهریار مستوفی افزود: در این بازدید تعداد 150 حلب 16 کیلوگرمی پنیر از نوع گوسفندی با نام تجاری لیقوان و با درج نام شرکت فرآورده های لبنی مهران سهند 110 و عبارات ایران- تبریز و نیز 1190 کیلوگرم پنیر در حال آماده سازی که در داخل یک وان مخصوص قرار داشت توقیف و پرونده آن جهت اقدام قانونی به تعزیرات حکومتی استان ارجاع گردید.