جلسه بررسی مشکلات واحد های لبنی و نوشیدنی با حضور کلیه مدیران عامل و مسئولین فنی کارخانجات لبنی و نوشیدنی و آب در روز چهارشنبه 29 اردیبهشت در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به شیوع بیماری غیرواگیر در جامعه اشاره
کرد و گفت: 75% بار بیماریها در جامعة امروزی مربوط به بیماریهای غیرواگیر است و
بیماریهای قلبی و عروقی و سرطانها ازعلل مهم در ایجاد مرگ و میر در جامعه به شمار
می آیند. دکتر مستوفی به نقش مهم تغذیه ناسالم در ایجاد این بیماریها اشاره کرد و
گفت: مصرف بی رویه نمک- چربی و شکر از عواملی هستند که در ایجاد این بیماریها نقش
بسزایی دارند .
دکتر مستوفی همچنین به تکمیل فرم prps در جهت
ارتقا واحدهای تولیدی و همچنین اخذ نشان ایمنی و سلامت واستاندارهای ایزو و ساماندهی
لبنیات سنتی در جهت حفظ سلامت مصرف کننده و کمک به واحدهای تولید لبنیات استان
مطالبی را ایراد نمودند
مهندس مرادی کارشناس مسئول واحدهای لبنی و نوشیدنی توضیحاتی
در خصوص اهمیت کاربرگ ارزیابی برنامه های
پیشتازی prps جهت اخذ نشان ایمنی و سلامت ، استفاده از ظرفیت خالی ،
تاثیر امتیاز این کاربرگ در زمان صدور و
تمدید پروانه های ساخت بهداشتی همچنین در خصوص کاهش نمک در لبنیات و اجرای
دستورالعمل رعایت تاریخ انقضا دوغ های تولیدی کارخانجات لزوم نصب نشانگر رنگی تغذ
یه ای و کاهش میزان قند نمک و چربی در جهت سلامت مصرف کننده و ساماندهی لبنیات
سنتی با استفاده از ضوابط خاص ارائه نمودند.