اخبار

جلسه توجیهی دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی و ممیزی واحدهای تولیدی برگزار شد

جلسه توجیهی دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی و ممیزی واحدهای تولیدی برگزار شد

مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  در راستای تحقق یکی از اهداف برنامه عملیاتی  معاونت غذا و دارو واولویت های برنامه ششم توسعه  درخصوص کاهش قند ونمک وچربی در محصولات غذایی ، اقدام به برگزاری دومین جلسه آموزشی توجیهی با مدیران عامل ومسئولین فنی کارخانجات نان ،کیک وکلوچه ، فراورده های قندی و قندی آردی  که قابلیت مداخله به لحاظ کاهش  فاکتورهای فوق الذکر را دارند نمود . همچنین   در این جلسه توجیهی دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی و ممیزی واحدهای تولیدی(چک لیست ارزیابی prps ) آموزش داده شد.

۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۳

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید