مدیریت نظارت بر مواد
غذایی، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در
راستای تحقق یکی از اهداف برنامه عملیاتی معاونت غذا و دارو واولویت های
برنامه ششم توسعه درخصوص کاهش قند ونمک وچربی در محصولات غذایی ، اقدام به
برگزاری دومین جلسه آموزشی توجیهی با
مدیران عامل ومسئولین فنی کارخانجات نان ،کیک وکلوچه ، فراورده های قندی و قندی
آردی که قابلیت مداخله به لحاظ کاهش فاکتورهای فوق الذکر را دارند
نمود . همچنین در این جلسه توجیهی دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی و
ممیزی واحدهای تولیدی(چک لیست ارزیابی prps ) آموزش داده شد.