مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا ودارو
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: 23 تن برنج کپک زده در یکی از انبارهای نگهداری مواد
غذایی در کرمانشاه توسط بازرسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
معاونت غذا و دارو کشف و توقیف شد.
دکتر شهریار مستوفی عنوان کرد: در مورخ نهم شهریورماه با
پیگیری کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همراهی پلیس آگاهی و اداره تعزیرات حکومتی
کرمانشاه بیست و سه تن برنج کپک زده در یکی از انبارهای نگهداری مواد غذایی در شهر
کرمانشاه کشف و توقیف شد.
او گفت: متاسفانه برخی از سودجویان ممکن است اینگونه کالاها
را وارد بازار کرده و عرضه کنند که شدید موجب به خطر افتادن سلامتی مردم می شود.
دکترمستوفی اظهار داشت: پرونده کشف مذکور جهت رسیدگی و طی
مراحل قانونی به مقامات قضایی تسلیم شد.