مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا ودارو
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: 595 کیلوگرم سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته و فاسد توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امحاء شد.
دکتر شهریار مستوفی اظهار داشت: در یکی از کارخانجات تولید فراورده های گوشتی کرمانشاه که به دلیل تخلف و اتمام زمان پروانه بهداشتی پلمپ شده است مقدار پانصد و نود و پنج کیلوگرم سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته و فاسد وجود داشت که برای جلوگیری از عرضه آن به بازار در روز نهم شهریورماه توسط بازرسان این مدیریت امحاء شد.