مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از امحاء هزار و ششصد و چهل کیلوگرم برنج کپک زده در روز پنجشنبه مورخ بیست و پنجم شهریور ماه توسط معاونت غذا و دارو خبر داد.
دکتر شهریار مستوفی گفت: این برنج ها که توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه ازانبار یک فروشگاه عرضه عمده مواد غذایی در سطح شهر کرمانشاه کشف و توقیف شده بود، آلوده به کپک و آفت زنده بود که برای آزمایش به آزمایشگاه کنترل داروی معاونت غذا و دارو ارجاع شد و پس از انجام آزمایشهای لازم غیرقابل مصرف تشخیص داده شد.
وی افزود: این برنج ها که هیچگونه مشخصات و پروانه بهداشتی روی بسته بندی آنها درج نشده بود به دستور مقام محترم قضایی و با حضور نمایندگان محترم پلیس آگاهی، و مقامات قضایی تعزیرات حکومتی و کارشناسان معاونت غذا و دارو امحاء شد.