معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی از مزرعه و تولید تا عرضه باید به طور جدی دنبال شود. علیرغم اینکه برای عرضه برنج های آلوده به بازار از سوی برخی پافشاری می شد ما در مقابل آن ایستادگی کردیم و نگذاشتیم این برنج های آلوده وارد سفره مردم شود.
دکتر امید عبدی در در اولین جلسه هیأت مؤسس مرکز تحقیات روغن ها و چربی های
این معاونت که در روز دوشنبه بیست و نهم شهریورماه 95 برگزار شد گفت: کار محققینی که روی مواد غذایی تحقیق می کنند بسیار ارزشمند است چرا که اصلاح یک ماده خوراکی می تواند جان یک نسل را نجات دهد.
وی عنوان کرد: ما اگر مطالب را باید با زبان علمی بیان کنیم بسیار اثربخش تر خواهد بود. تحقیق و کار پژوهشی هم می تواند به سلامت جامعه کمک کند و هم جریان ساز باشد.
او گفت: چراغ راهنمای رنگی تغذیه ای یک راهکار بسیار خوب برای پیشگیری بسیاری از بیماری هایی است که از فاکتورهای قند، نمک، چربی و اسیدهای چرب ترانس ایجاد می شود.این نوع برنامه ها که به شیوه ای خلاق طرح ریزی می شود بسیار در خور توجه است.